Τραγωδία στη Βέροια - Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε και καρφώθηκε σε κάγκελα στο σπίτι του

13:27 - 20/08/2024

Ο ηλικιωμένος ανέβηκε σε σκάλα προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλικιωμένος βρήκε φρικτό θάνατο αφού έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα του σπιτιού του στη Βέροια

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μακροχωρίου στη Βέροια με τον τραγικό θάνατο του ηλικιωμένου ο οποίος καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού του. Ο άτυχος ηλικιωμένος το πρωί της Τρίτης (20.08.2024) ανέβηκε σε μία σκάλα για να περιποιηθεί την κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του στη Βέροια. Κάποια στιγμή ο άνδρας ... Περισσότερα To άρθρο Ηλικιωμένος βρήκε φρικτό θάνατο αφού έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα του σπιτιού του στη Βέροια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τροχαίο στη Βάρης – Κορωπίου: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολόνα φαναριού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη διασταύρωση των Λεωφόρων Βάρης – Κορωπίου και Αγίας Μαρίνας. Η οδηγός ενός αυτοκίνητου το οποίο κινούνταν στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου έχασε τον έλεγχο του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε πάνω στο φανάρι. Από το τροχαίο η οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά. To άρθρο Τροχαίο στη Βάρης – Κορωπίου: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολόνα φαναριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χαρδαλιάς: Προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου Πρόληψης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης 

Η Ρωσία ζητά μετανάστες λόγω τεταμένης δημογραφικής κατάστασης

Αντζελίνα Τζολί: Μιλάει για τη μητρότητα - Τα παιδιά μου είναι η ευτυχία μου, είπε χαρακτηριστικά

Survivor: Ένταση στην κίτρινη ομάδα - Εκτίθεσαι φουλ να ξέρεις, είπε η Μαρία στον Νίνο

Απόστολος Γκλέτσος: «Τις ανεμογεννήτριες τις ξέρω καλά, με πίεσε ο χρόνος» - Έκλεισε το τηλέφωνο on air

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το Bitcoin, «επελαύνει» προς τα $100.000