Λάουρα Νάργες: Είχα βουλιμικά επεισόδια, κάποια στιγμή κουράστηκε η ψυχή μου
10:10 - 19/08/2024
Σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε η Λάουρα Νάργες, αναφερόμενη στις διατροφικές διαταραχές και στα όσα εκείνη έχει ζήσει. Η Λάουρα Νάργες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, μίλησε για τα λάθος πρότυπα που μας έχουν «φυτέψει» όπως λέει, ενώ εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή κουράστηκε η ψυχή της και αποφάσισε να συμφιλιωθεί ... Περισσότερα
To άρθρο Λάουρα Νάργες: Είχα βουλιμικά επεισόδια, κάποια στιγμή κουράστηκε η ψυχή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάουρα Νάργες: Παλιά είχα βουλιμικά επεισόδια, κάποια στιγμή κουράστηκε η ψυχή μου κι είπα «τέλος»
Ήθελα να ήμουν επιτέλους εγώ καλά, να είμαι υγιής και να τρέφομαι σωστά, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΛάουρα Νάργες: Είχα βουλιμικά επεισόδια - Κάποια στιγμή κουράστηκε η ψυχή μου
"Δεν θέλω να παρουσιάζω μία ψεύτικη εικόνα", επισήμανε η Λάουρα Νάργες
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣυγκλονίζει η Λάουρα Νάργες για τα βουλιμικά επειδόσια – «Κουράστηκε η ψυχή μου και είπα τέλος»
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες μίλησε ανοιχτά για τα βουλιμικά επεισόδια που είχε στο παρελθόν και στον αγώνα για τη συμφιλίωση με το σώμα της.
Διαβάστε το στο in.gr