Σόφη Πασχάλη: Οι γονείς μου δεν με μεγάλωσαν σαν ένα κακομαθημένο παιδί

09:45 - 16/08/2024

“Το αξιακό σύστημα που μου πρόσφεραν ήταν εκείνο που με δημιούργησε” εξομολογείται η Σόφη Πασχάλη. Στους αγαπημένους της γονείς και τα μαθήματα που πήρε από εκείνους, σε συνδυασμό πάντα με την οικονομική άνεση που είχαν σαν οικογένεια, αναφέρθηκε η Σόφη Πασχάλη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.  Ήσουν το “κορίτσι ... Περισσότερα To άρθρο Σόφη Πασχάλη: Οι γονείς μου δεν με μεγάλωσαν σαν ένα κακομαθημένο παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μητσοτάκης: Η στήριξη στην Ουκρανία πρέπει να συνεχιστεί – Αναγκαία η ενίσχυση της αντιπυραυλικής ασπίδας της Ευρώπης –

Εθισμένος στο αλκοόλ ο 59χρονος που απείλησε με καραμπίνα τη γυναίκα του στην Ηλιούπολη - «Του ζήτησε να χωρίσουν»

Ο Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε στην προπόνηση της Λίβερπουλ και κινδυνεύει να χάσει τα ματς με Ρεάλ και Σίτι

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι το λαμβάνουν, ποια είναι τα κριτήρια και πως υπολογίζεται

Live οι κοινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε

Η ΕΕ προτείνει κυρώσεις κατά κινέζικων εταιρειών που υποστηρίζουν τις ρωσικές πολεμικές προσπάθειες