Μαχμούντ Αμπάς: «Θα πάω στη Γάζα ακόμη κι αν μου κοστίσει τη ζωή», είπε μπροστά στην τουρκική Εθνοσυνέλευση

17:55 - 15/08/2024

Ο Μαχμούντ Αμπάς πραγματοποιεί επίσκεψη στην Τουρκία

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Μαχμούντ Αμπάς: «Θα πάω στη Γάζα ακόμη κι αν μου κοστίσει τη ζωή», είπε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση

Στην έκτακτη ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης μίλησε ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Άγκυρα, στην Τουρκία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αμπάς λέει κάτι τέτοιο. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος είπε ότι θα πάει στη Γάζα και στη συνέχεια στην Ιερουσαλήμ. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους ότι η ζωή μου, η ζωή μας δεν είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή ενός μικρού παιδιού στη Γάζα» είπε ο Μαχμούντ Αμπάς, για να προσθέσει: «Αποφάσισα να πάω στη Γάζα μαζί με όλους τους αδελφούς μου στην παλαιστινιακή ηγεσία». «Να πάψουν οι δικαιολογίες για την κατοχή» Στη συνέχεια, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ανέφερε: «Θα το κάνω και μιλάω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Μιλένα Αποστολάκη: Στη συνείδηση του κόσμου το ΠΑΣΟΚ είναι στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης εδώ και καιρό

Ολλανδία: Ο ΥΠΕΞ ανέβαλε ταξίδι στο Ισραήλ μετά την απόφαση του ΔΠΔ – Χαμός στο κοινοβούλιο

Περιβαλλοντική δράση συμπερίληψης στο Δήμο Παλλήνης

Κίνα: «Κάνεις υπερωρίες;» – Ρομπότ AI ανοίγει κουβέντα και πείθει άλλα δώδεκα να σταματήσουν τη δουλειά

Κτηματολόγιο: Μήνυση Κυρανάκη για απάτη – Προσπάθησαν να ιδιοποιηθούν 45 ακίνητα σε Αγκίστρι, Ύδρα και Σπέτσες

Τι είπε ο Ρογκαβόπουλος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό: «Θα πάνε… μέχρι τέλους»