Στράτος Τζώρτζογλου για την κατάθλιψη: Πήρα 12 κιλά, σαν να ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου

14:10 - 15/08/2024

“Την περίοδο της κατάθλιψης ένιωθα ότι δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Δεν ήθελα να είμαι ερωτικός. Δεν ήθελα να είμαι σέξι” είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο περιοδικό ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και το πως επηρέασε τη σχέση του με ... Περισσότερα To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου για την κατάθλιψη: Πήρα 12 κιλά, σαν να ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου

Nations League: Θρίαμβος της Γαλλίας στην έδρα της Ιταλίας – Απρόσμενη ήττα για Βέλγιο από το Ισραήλ