Μπαντόσα: «Παιδιά, την επόμενη φορά μην παίξουμε την ίδια ώρα με τον Στέφανο»

21:55 - 14/08/2024

Η Πάουλα Μπαντόσα έπαιξε σχεδόν παράλληλα με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Σινσινάτι και στις δηλώσεις της απηύθυνε έκκληση στους διοργανωτές.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάουλα Μπαντόσα: «Την επόμενη φορά παιδιά, βάλτε τα παιχνίδια μας με τον Στέφανο σε διαφορετική ώρα»

Ο… χαβαλές της Πάουλα Μπαντόσα, η οποία δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της στο Σινσινάτι Open, αφού την ίδια ώρα έπαιζε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε διπλανό κορτ! Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν την πορεία τους στο Σινσινάτι Open, μετά τις νίκες που πέτυχαν κόντρα σε Στρουφ και Στερνς, αντίστοιχα. Μετά ... Περισσότερα To άρθρο Πάουλα Μπαντόσα: «Την επόμενη φορά παιδιά, βάλτε τα παιχνίδια μας με τον Στέφανο σε διαφορετική ώρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο δημοσίευσε πλάνα και εξήγησε πώς εξολοθρεύει τους Βορειοκορεάτες με μη επανδρωμένα αεροσκάφη - καμικάζι

Παντελίδης: «Ο Μακέντα μου είπε άσε με να βάλω το γκολ και… βγάλε με μετά»!

Κακλαμανάκης: «Θα είναι μεγάλο όνειρο να παίξουμε και πάλι στο “Αρτάκης”»

Σαλάχ: «Δεν έχω νέα για το συμβόλαιο, όπου και αν κλείσω την καριέρα μου θα είμαι χαρούμενος»

Οι 6 πιο ακριβές περιοχές για αγορά νέου σπιτιού στην Αθήνα - 10.000 ευρώ το τετραγωνικό

Η «Θεοπούλα» αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από το «Πάρα 5»: «Μαρτύρησα όταν έπρεπε να μάθω τα ονόματα των παικτών της Εθνικής» (vid)