«Κατάσταση έκτακτης ανάγκης» για την παγκόσμια υγεία κήρυξε ο ΠΟΥ λόγω της Ευλογιάς των Πιθήκων

21:46 - 14/08/2024

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την παγκόσμια υγεία κήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λόγω του ξεσπάσματος του ιού της Ευλογιάς των πιθήκων στην Αφρική. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συγκάλεσε την επιτροπή έκτακτης ανάγκης για τον ιό της Ευλογιάς των Πιθήκων καθώς πληθαίνουν οι φόβοι ότι ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος του ιού, το Clade Ib, είχε φτάσει ... Περισσότερα To άρθρο «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης» για την παγκόσμια υγεία κήρυξε ο ΠΟΥ λόγω της Ευλογιάς των Πιθήκων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οδηγός μηχανής κάνει σούζες χωρίς κράνος και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο του στην Αττική οδό

Νέα ανησυχία για την υγεία της Καμίλα - Δεν θα συνοδέψει απόψε τον Βασιλιά Κάρολο στο Royal Albert Hall

Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα»

Ουκρανία: «Δεν θα υποχωρήσουμε από το Κουρσκ – Η ρωσική Αεροπορία έχει γίνει ιπτάμενο πυροβολικό»

Επιστρέφει ο εφιάλτης του εμπορικού ελλείμματος από την πίσω πόρτα της ανάκαμψης

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»