Φωτιά στην Αττική - Γιάννης Ζουγανέλης στην "Ontime" για το καμένο σπίτι του: "Πάει ο παράδεισός μου, το έφτιαξα με κόπους μιας ζωής"

07:19 - 14/08/2024

«Δεν στενοχωριέμαι για τη δική μου απώλεια, αλλά για τις απώλειες των ανθρώπων που έχουν παλέψει να κάνουν κάτι και το είδαν να καταστρέφεται σε μια στιγμή» είπε στην «Ontime» ο Γιάννης Ζουγανέλης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης για το σπίτι του που κάηκε: «Πάει ο παράδεισός μου»

Ολοσχερώς κάηκε το σπίτι που είχε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Βαρνάβα από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε γι΄αυτό.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Φάμελλος: Mέγιστο λάθος η κυβέρνηση να υποβαθμίζει την τουρκική παραβατικότητα

Νίκος Παναγιωτόπουλος: "Η Ελλάδα ακολουθεί μια ισορροπημένη πολιτική για τη διαχείριση της μετανάστευσης" (Εικόνες)

ΗΠΑ: Επιβάτης ήθελε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου στα 30.000 πόδια - Τον ακινητοποίησαν με μονωτική συνεπιβάτες

Αμαλιάδα: Τεστ πατρότητας για τον μηνυτή της ζήτησε η Μουρτζούκου - Η δίκη αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερη

Δημήτρης Μαύρος: "Το ΠΑΣΟΚ αποκτά προοπτική εξουσίας, του δίνεται η ευκαιρία να γίνει παράταξη"

Παπαστεργίου στο 1ο Cyber Security Forum: Το αμέσως επόμενο νομοσχέδιο για την κυβερνοασφάλεια έρχεται το αργότερο στις αρχές του 2025