Παύλος Κοντογιαννίδης: Το σπίτι μου σώθηκε από θαύμα αλλά άλλα κάηκαν, η οργή μου έχει γίνει χείμαρρος

13:10 - 13/08/2024

“Ο καταπράσινος παράδεισος έγινε αποκαΐδια… Γιατί επέτρεψαν να συμβεί αυτό; Τόσος πόνος, τόση θλίψη, οργή ατελείωτη, όλα τα συναισθήματα με πνίγουν” δήλωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Βαρνάβα.  Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά στην εφημερίδα πριν ... Περισσότερα To άρθρο Παύλος Κοντογιαννίδης: Το σπίτι μου σώθηκε από θαύμα αλλά άλλα κάηκαν, η οργή μου έχει γίνει χείμαρρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λωρίδα της Γάζας: «Λεηλατήθηκαν 98 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια» – Η UNRWA κατηγορεί το Ισραήλ

Bloomberg: Οι ελληνικές τράπεζες κυνηγούν ξένες συμφωνίες μετά την επώδυνη στροφή

Σε λειτουργία ο πρώτος σταθμός αεριοποίησης LNG μονάδας ΣΗΘΥΑ στις Σέρρες

Η ΑΕΚ ανέβασε video με τις φάσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι αδικήθηκε κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας

Συνελήφθη ο διασημότερος ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής της Αυστραλίας Alan Jones για σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρούς

Cessna Caravan: Αντίστροφη μέτρηση στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απόκτηση δύο αεροσκαφών ειδικών επιχειρήσεων