Φωτιά στη Βόνιτσα - Επιχειρούν 4 αεροπλάνα

17:54 - 12/08/2024

Δεν απειλούνται κατοικίες

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας - Επιχειρούν 4 αεροπλάνα

Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (12.08.2024) στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη. Η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε από χορτολιβαδική έκταση της περιοχής. Επί τόπου έσπευσαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τέσσερα αεροπλάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας - Επιχειρούν 4 αεροπλάνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φωτιά στην Αττική: Εκρήξεις σε επιχείρηση στα Βριλήσσια

Η φωτιά που είναι σε εξέλιξη στην Αττική καίει περιουσίες στα Βριλήσσια και σημειώθηκαν εκρήξεις σε επιχείρηση της περιοχής. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι εκρήξεις ακούστηκαν από το εσωτερικό, καθώς οι φλόγες έφτασαν στην επιχείρηση. Αμέσως, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για την κατάσβεση της φωτιάς, σχηματίζοντας μια τεράστια ουρά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν - Δεν νιώθω καλά, είπε στους διαιτητές - Δεν τον σέβονται, εξήγησε ο Σερέλης

Άντζελα Δημητρίου: Ο έρωτας δεν είναι σημαντικός σήμερα στη ζωή μου, δεν θέλω τη συντροφικότητα, τα έχω ζήσει όλα

«Τρελάθηκε» ο Γιαννακόπουλος με Euroleague και διαιτησία: Ήσασταν μαφία, είστε μαφία, αλλά αυτό θα σταματήσει

Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φροντιστηριακής εκπαίδευσης

Wall Street: Δεύτερη διαδοχική κερδοφόρα εβδομάδα - Το μεγαλύτερο σερί από το 2004 για τον SP 500

Η απεγνωσμένη μάχη μίας οικογένειας την τελευταία ημέρα της Πομπηίας - Το σφηνωμένο κρεβάτι στην πόρτα του σπιτιού της «Έλλης και του Φρίξου»