Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έληξε τη συνεργασία με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο σε αγώνα στο Μόντρεαλ: «Ήμουν λάθος»

17:38 - 09/08/2024

«Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στο ρόλο του ως πατέρα και μόνο ως πατέρα» αναφέρει σε εκτενή του ανάρτηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ύβρεις προς τον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα, ενημερώνει για τη λήξη της συνεργασίας τους. «Στην περίπτωσή μου κατάλαβα ότι ήμουν λάθος να μιλήσω στον πατέρα μου με τον τρόπο που το έκανα» αναφέρει ο Έλληνας τενίστας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και ευχαριστεί τον πατέρα του για «τις θυσίες και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί για να κάνει αυτή την προσπάθεια να πετύχει». Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά: «Σας ενημερώνω με βαριά καρδιά ότι η συνεργασία μου με τον πατέρα μου ως προπο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Όλες οι αργίες και τα τριήμερα του 2025

Εμπρησμός σε μεσιτικό γραφείο στην Ακρόπολη