Ολυμπιακοί Αγώνες: Το non binary άτομο Ρέιβεν Σόντερς φορά full face μάσκα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ταυτίζεται με τον Hulk

16:20 - 08/08/2024

To Ρέιβεν Σόντερς τράβηξε την προσοχή όλων των τηλεθεατών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με την παρουσία του στον προκριματικό. Το Σόντερς, που προσδιορίζεται ως non binary άτομο, εμφανίστηκε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με μια μάσκα full face αλλά και γυαλιά ηλίου, καθώς έκανε τις προσπάθειές του για να φτάσει στον τελικό. Τα μαλλιά του ήταν βαμμένα πράσινα και μoβ. «Είμαι με πλήρη εξάρτυση», δήλωσε το Σόντερς για όσα φορούσε. «Πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι είμαι αυτό που είμαι». Όταν αγωνίζεται χρησιμοποιεί το alter ego του, αυτό του Hulk, ώστε να αντεπεξέλθει στο στρες που συνεπάγεται ο πρωταθλητισμός. Δηλώνει επίσης ότι ταυτίζεται με τον υπερήρωα στη δύσκολη μάχη του να κοντρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τετ α τετ του Χακάν Φιντάν με τον Αλ Γκολάνι στη Συρία

«Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας – Ξεπέρασαν τους 45.000 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί

Μπαράζ διαρρήξεων στη βόρεια Αττική – Σε ένα περιστατικό οι δράστες αφαίρεσαν 170.000 ευρώ από σπίτι στην Κηφισιά

Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από το Voice – Τι είπε για την παραγωγή

Μεγάλη ομάδα της Αθήνας για Μορόν – Δίνει τρία εκατομμύρια και δύο παίκτες 11αδας!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/12/2024