Νταουρέν Κουρουγκλίεφ: Θα κάνω ό,τι εξαρτάται από εμένα για να συνεχίσω να κερδίζω

14:19 - 08/08/2024

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην κατηγορία των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και στοχεύει ψηλά. Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ήταν κυρίαρχος στην πρώτη του μάχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, διαλύοντας με 11-0 τον Έθαν Άντριαν Ράμος από το Πουέρτο Ρίκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον δυνατό ... Περισσότερα To άρθρο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ: Θα κάνω ό,τι εξαρτάται από εμένα για να συνεχίσω να κερδίζω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Politico: Χαμηλές προσδοκίες από τις επαφές ΗΠΑ και Κίνας στην Ελβετία για τους δασμούς

Πόρτο Ράφτη: Φούρναρης πάλεψε με ληστή για να μην πάρει τις εισπράξεις του ταμείου

Ο Ηρακλής στην Greek Basketball League της νέας σεζόν, οι 13 ομάδες του πρωταθλήματος

Η μαμά Μαρία Μενούνος συγκινεί: Η Αθηνά είναι ο λόγος που είμαι τόσο αφοσιωμένη στη θεραπεία μου