Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η επί 40 χρόνια σύζυγός του Αντώνη Αντύπα, Ελένη Καραΐνδρου
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας - Ήταν σύζυγος της Ελένης Καραΐνδου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, με ανάρτησή της στο Facebook. «Ο αγαπημένος μου Αντώνης Αντύπας, ο άνθρωπος που 40 χρόνια μου χάρισε την αγάπη του και την απόλυτη αφοσίωση δεν υπάρχει πια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ... Περισσότερα
To άρθρο Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας - Ήταν σύζυγος της Ελένης Καραΐνδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
Ήταν επί 40 χρόνια σύντροφος της συνθέτριας Ελένης Καραΐνδρου - Η συγκινητική της ανάρτηση.
Διαβάστε το στο in.grΠέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
Σε ηλικία 83 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας.
Διαβάστε το στο GazzettaΠέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
Ήταν επί 40 χρόνια σύντροφος της συνθέτριας Ελένης Καραΐνδρου – Η συγκινητική της ανάρτηση.
Διαβάστε το στο tanea.grΠέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, με ανάρτησή της στο Facebook. «Ο αγαπημένος μου Αντώνης Αντύπας, ο άνθρωπος που 40 χρόνια μου χάρισε την αγάπη του και την απόλυτη αφοσίωση δεν υπάρχει πια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και θα μείνει για πάντα ο πολύτιμος οδηγός μου. Αντώνη μου σ αγαπώ και θα σε βλέπω πάντα με το γέλιο στο όμορφο σου πρόσωπο», έγραψε στην ανάρτησή της. Πηγή: ΑΠΕ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr