Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την είδηση ανακοίνωσε η επί 40 χρόνια σύζυγός του Ελένη Καραΐνδρου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η επί 40 χρόνια σύζυγός του Αντώνη Αντύπα, Ελένη Καραΐνδρου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας - Ήταν σύζυγος της Ελένης Καραΐνδου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, με ανάρτησή της στο Facebook. «Ο αγαπημένος μου Αντώνης Αντύπας, ο άνθρωπος που 40 χρόνια μου χάρισε την αγάπη του και την απόλυτη αφοσίωση δεν υπάρχει πια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας - Ήταν σύζυγος της Ελένης Καραΐνδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας

Ήταν επί 40 χρόνια σύντροφος της συνθέτριας Ελένης Καραΐνδρου - Η συγκινητική της ανάρτηση.

Διαβάστε το στο in.gr

Σε ηλικία 83 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας

Ήταν επί 40 χρόνια σύντροφος της συνθέτριας Ελένης Καραΐνδρου – Η συγκινητική της ανάρτηση.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια

Διαβάστε το στο tovima

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου, με ανάρτησή της στο Facebook. «Ο αγαπημένος μου Αντώνης Αντύπας, ο άνθρωπος που 40 χρόνια μου χάρισε την αγάπη του και την απόλυτη αφοσίωση δεν υπάρχει πια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και θα μείνει για πάντα ο πολύτιμος οδηγός μου. Αντώνη μου σ αγαπώ και θα σε βλέπω πάντα με το γέλιο στο όμορφο σου πρόσωπο», έγραψε στην ανάρτησή της. Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Πράκτορας της Μοσάντ με δράση στη Ρουμανία συνελήφθη στη Ρόδο - Την έκδοσή του ζητά το Βουκουρέστι

Οργή των Ισπανών για τη διαχείριση της τραγωδίας: «Σήμαιναν συναγερμό ενώ ήδη πνιγόμασταν»

Τρόμος στη Ζάκυνθο: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην «καρδιά» της πόλης

Μητσοτάκης για «Σπίτι του Ελύτη»: «Μία ζωντανή κοιτίδα της νεοελληνικής ποίησης και σκέψης»

ΗΠΑ: Τέλος οι fake online κριτικές - Διώκονται τα παραπλανητικά σχόλια και οι ψεύτικες απειλές

Ανθεκτική Κοινωνία και Επιχειρησιακή συνέχεια σε περίοδο Ειρήνης, Κρίσης και Πολέμου