Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Τζένγκο: Με βλέπω στα μετάλλια, λόγω του άγχους καταστρέφω τον εαυτό μου

14:29 - 07/08/2024

Συγκρατημένα αισιόδοξη μετά τη μεγάλη της επίδοση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του ακοντισμού παρουσιάστηκε η Ελίνα Τζένγκο στις δηλώσεις της. Λίγο μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (10/08, 20:30), η Ελληνίδα αθλήτρια στάθηκε στο φετινό της ατομικό ρεκόρ, ενώ τοποθέτησε και τον εαυτό της στη ζώνη των μεταλλίων. «Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω μία τέτοια επίδοση. Είμαι χαρούμενη που στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι σε τελικό. Σε αυτό το γήπεδο σε πιάνει ανατριχίλα. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική και σε βοηθάει για ένα καλό αποτέλεσμα». Για το γεγονός ότι ο προπονητής της έκλαψε μετά την πρόκριση: «Ο κόουτς πιστεύει πολύ σε εμένα και τον στενοχωρεί που λόγω του άγχους μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένγκο: «Με βλέπω στα μετάλλια, λόγω του άγχους καταστρέφω τον εαυτό μου»

Η Ελίνα Τζένγκο προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού και στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετωπίζει με το άγχος, αλλά και την αίσθησή της πως θα είναι στα μετάλλια…

Διαβάστε το στο in.gr

Τζένγκο μετά την πρόκριση στον τελικό του ακοντισμού: «Με βλέπω στα μετάλλια, λόγω του άγχους καταστρέφω τον εαυτό μου»

Η Ελίνα Τζένγκο προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού και στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετωπίζει με το άγχος, αλλά και την αίσθησή της πως θα είναι στα μετάλλια…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ελίνα Τζένγκο: «Με βλέπω στα μετάλλια - Καταστρέφω τον εαυτό μου λόγω άγχους»

Η Ελίνα Τζένγκο πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ακοντισμού (10/8, 20:35) και στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου για…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα