Παιδικοί σταθμοί ΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες, ξεκινούν οι ενστάσεις για τις θέσεις στις δομές

13:01 - 07/08/2024

Δυνατότητα υποβολής ενστάσεων και συμπλήρωσης της αίτησης με επιπλέον δικαιολογητικά θα έχουν από σήμερα (7.8.2024) έως και την Παρασκευή (9.8.2024) οι γονείς που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ της περιόδου 2024 – 2025. Ο πρώτος έλεγχος και επεξεργασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και καταρτίστηκαν οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ανά περιφέρεια και ... Περισσότερα To άρθρο Παιδικοί σταθμοί ΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες, ξεκινούν οι ενστάσεις για τις θέσεις στις δομές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σταμάτης Γονίδης για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του: «Στερνοπούλι μου, σε αγαπώ πολύ»

Ρεκόρ στις τιμές του ασιατικού LNG για το 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεόρχινα Ροντρίγκες παρουσίασε το νέο υπερπολυτελές σπίτι τους στο Ντουμπάι

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις