Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή: Σε θέση μάχης το πλοίο "φάντασμα" των ΗΠΑ - Λειτουργεί ως πλωτή προωθημένη βάση μυστικών επιχειρήσεων - Εντοπίστηκε κοντά στο Ιράν

07:37 - 07/08/2024

To «Ocean Trader» πλέει στις θάλασσες κινείται στις σκιές όπως τα πολεμικά πλοία kai μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί σε έναν ωκεανό γεμάτο πλοία της εμπορικής ναυτιλίας

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Μετρό Θεσσαλονίκης: Σήμερα τα επίσημα εγκαίνια από τον Μητσοτάκη - “Η κυβέρνηση µιλάει µε έργα και πράξεις”

Ευρωπαϊκα πρωταθλήματα: Ανέτρεψε τη Βαλένθια η Μαγιόρκα και ανέβηκε πέμπτη στη La Liga - Σκόραρε κι έδωσε τη νίκη ο Σάλιακας στη Ζανκτ Πάουλι

Ειρήνη Μουρτζούκου: "Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να δώσω το παιδί μου" - Οι απαντήσεις της 24χρονης για την σύνδεση του θρίλερ της Αμαλιάδας με εμπόριο βρεφών (Βίντεο)

Μουρτζούκου: "Πήγε να πνίξει τη μεγάλη μου κόρη και στη μικρή έβγαλε μαχαίρι" - Μάρτυρας περιγράφει σοκαριστικά περιστατικά που βίωσαν οι κόρες του στα χέρια της 24χρονης (Βίντεο)

Συρία: Οι τζιχαντιστές "επέστρεψαν" στο Χαλέπι με "λουτρό" αίματος, πάνω από 277 νεκροί - Κατέλαβαν πέντε συνοικίες με αιφνιδιαστική ενέργεια (Εικόνες Βίντεο)

Τυνησία: Δύο μετανάστες πνίγηκαν και ένας αγνοείται μετά από ναυάγιο σκάφους που τους μετέφερε στην Ευρώπη