Ελένη Ράντου: "Καλό σου ταξίδι υπέροχο πλάσμα, δεν σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου"

12:46 - 06/08/2024

Με ανάρτησή της στα social media η Ελένη Ράντου εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο της Έβελυν Σιούπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ράντου για τον απώλεια της Έβελυν Σιούπη: Δεν σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου

Το αντίο της ηθοποιού στην ενδυματολόγο που πέθανε στα 61 της χρόνια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πέθανε η Έβελυν Σιούπη: «Δεν σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου», έγραψε η Ελένη Ράντου

Η Έβελυν Σιούπη, ήταν ενδυματολόγος πίσω από επιτυχημένες σειρές όπως «Το δις εξαμαρτείν» και το «Ντόλτσε Βίτα», ενώ στους «Δυο Ξένους» είχε αναλάβει ενδυματολογικά τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Έβελυν Σιούπη: Το «αντίο» από την Ελένη Ράντου – «Δεν σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου»

«Δε σου ταιριάζει ο θάνατος βρε κορίτσι μου» έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ελένη Ράντου: Αποχαιρετά την Έβελυν Σιούπη - «Καλό σου ταξίδι, δεν ταιριάζει ο θάνατος»

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για την Έβελυν ΣιούπηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Το καυστικό tweet του Αντώναρου για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - “Δεν έχει ψηφίσει ούτε το 20%...»

Πάρνηθα: Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τριών ατόμων - Έχουν αποπροσανατολιστεί- Η ΕΜΑΚ εντόπισε το στίγμα τους

Ίπσουιτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο Αμορίμ κατάλαβε αμέσως... πού έμπλεξε

Βουλγαρία: 520 τόνους χαρτονομισμάτων θα χρειαστεί μετά την ένταξή της στην ευρωζώνη

Τύφλα να έχουν οι Ολλανδοί: Οικογένεια από την Αγχίαλο εξάγει πάνω από 100.000 αλεξανδρινά (Εικόνες)

Αγγλία: Ο "Μπομπ" το ψάρι με ανθρώπινα χαρακτηριστικά προσώπου, που έγινε viral