Αυτό είναι το σπίτι - κολαστήριο στο Διδυμότειχο όπου κλείδωσε και βίαζε την 32χρονη ο σύντροφός της - Γνωστός στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία

13:01 - 03/08/2024

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Διδυμότειχο, με μία 32χρονη γυναίκα να καταγγέλλει τον σύντροφό της ότι τη «φυλάκισε» στο σπίτι δίχως τη θέλησή της και για έναν ολόκληρο μήνα την κακοποιούσε βάναυσα. Ο δράστης που κρατούσε «όμηρο» την 30χρονη στο Διδυμότειχο, αναζητείται στα όρια του αυτόφωρου και είναι γνωστός στις Αρχές για ... Περισσότερα To άρθρο Αυτό είναι το σπίτι - κολαστήριο στο Διδυμότειχο όπου κλείδωσε και βίαζε την 32χρονη ο σύντροφός της - Γνωστός στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαντορίνη: Σύγκρουση δύο τζετ σκι – Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο Αμερικανίδες τουρίστριες

Γιάννης Μπέζος: Δεν φοβάμαι κανέναν για να αμυνθώ, δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι

Φρουτ παντς με ροδάκινο, ρούμι και τζίντζερ

Υεμένη: Ανήλικες «νύφες», ακόμη και 8 ετών, αναγκάζονται να παντρευτούν με πολύ μεγαλύτερους άντρες

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα αποδώσει την όποια δουλειά μου στο ότι είμαι ο εγγονός αυτού του σπουδαίου ηθοποιού»

Εθνική πόλο ανδρών: Οι δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες της Ελλάδας, για να πάει στα πέναλτι το ματς με το Μαυροβούνιο