Κριστιάν Γκολομέεβ: «Σκέφτομαι να σταματήσω, για να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου»

10:45 - 03/08/2024

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν πραγματικά συγκινητικός. Για ακόμη μία φορά κατέκτησε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έχασε το μετάλλιο για μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου! Ο Κριστιάν Γκολομέεβ μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από την ενεργό ... Περισσότερα To άρθρο Κριστιάν Γκολομέεβ: «Σκέφτομαι να σταματήσω, για να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κριστιάν Γκολομέεβ: Σκέφτομαι να σταματήσω, για να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου

«Τους ευχαριστώ πολύ για όλην την στήριξη, όλον τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Κριστιάν Γκολομέεβ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ντόναλντ Τραμπ: «Ποιος είναι ποιο Έλληνας, εγώ ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;»

Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο με την Ειρήνη: «Κλείσ’ το, θα το μετανιώσεις»

Bank under Siege, η νέα σειρά του Netflix με άρωμα «La Casa de Papel» που θα σε καθηλώσει

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός: Ματς χωρίς περιθώρια για τους Πειραιώτες στη Super League

Ο Μαρσέλο καυγάδισε με τον προπονητή του την ώρα της αλλαγής και δεν μπήκε στο ματς για τη Φλουμινένσε