Μαριάννα Τουμασάτου: «Με απάτησε, το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ ήμουν βόδι»

22:55 - 02/08/2024

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της στο YouTube και αναφέρθηκε στον έρωτα, τη ζήλεια και την απιστία.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Τουμασάτου: Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα και εγώ ήμουν βόδι

Αρνούμαι να ζηλέψω, εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του, ανέφερε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: "Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα και εγώ ήμουν βόδι"

«Αρνούμαι να ζηλέψω, εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του, ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου - Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαριάννα Τουμασάτου: Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα

Τη Μαριάννα Τουμασάτου υποδέχθηκε στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα, τη ζήλια και την απιστία. “Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι μόνο για καλό, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί και είναι απαραίτητο, ή ... Περισσότερα To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τουμασάτου: «Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα και εγώ ήμουν "βόδι"» (vid)

Η ηθοποιός ανέφερε πως αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι την απάτησαν.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Παππάς: Χρειαζόμαστε μια μεγάλη δημόσια παρέμβαση για τη στέγη, όχι μια πρόωρη αποπληρωμή χρέους

Live από το inSports και το Megaplay: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη

«Ένας αξιοπρεπής moudjahid»: Το «αντίο» του προέδρου της Αλγερίας Αμπντελματζίντ Τεμπούν στον Μοχάμεντ Λάχνταρ-Χαμίνα

Πλατφόρμα Χ: Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

«Πρόταση 331 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φερνάντες»

Φάμελλος: Η ελληνική οικονομία χρειάζεται σχέδιο – Ο Μητσοτάκης την έχει αφήσει στον αυτόματο πιλότο