Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε 5ος στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

22:36 - 02/08/2024

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερματίσε στην 5η θέση των 50 μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα κολυμβητή σε μια συγκλονιστική κούρσα να φτάνει κοντά στο μετάλλιο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει. Τρία εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το βάθρο των 50μ. ελεύθερο έμεινε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, στη δεύτερη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε 5ος στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου φώναξε «Ποιος; Ποιος;» στον πάγκο

«Δεν ξέρω ποιοι έμεναν στο διαμέρισμα, ήταν φίλοι της συντρόφου μου» - Τα πρώτα λόγια του 31χρονου συλληφθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ντόναλντ Τραμπ: «Ποιος είναι ποιο Έλληνας, εγώ ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;»

Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο με την Ειρήνη: «Κλείσ’ το, θα το μετανιώσεις»

Bank under Siege, η νέα σειρά του Netflix με άρωμα «La Casa de Papel» που θα σε καθηλώσει