Ο Κριστιάν Γκολομέεβ θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 50μ. ελεύθερο

09:36 - 02/08/2024

Η ελληνική κολύμβηση γράφει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τον Απόστολο Χρήστου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο και τον Κριστιάν Γκολομέεβ να ετοιμάζεται για τον τελικό των 50μ. ελεύθερο. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έχει απόψε (2/8/2024, 21:30) ραντεβού με την ιστορία στον τελικό των 50μ. ελεύθερο των Ολυμπιακών Αγώνων και θέλει ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κριστιάν Γκολομέεβ θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 50μ. ελεύθερο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου φώναξε «Ποιος; Ποιος;» στον πάγκο

«Δεν ξέρω ποιοι έμεναν στο διαμέρισμα, ήταν φίλοι της συντρόφου μου» - Τα πρώτα λόγια του 31χρονου συλληφθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ντόναλντ Τραμπ: «Ποιος είναι ποιο Έλληνας, εγώ ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;»

Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο με την Ειρήνη: «Κλείσ’ το, θα το μετανιώσεις»

Bank under Siege, η νέα σειρά του Netflix με άρωμα «La Casa de Papel» που θα σε καθηλώσει