Στέλιος Κακαγιάννης: Ο 8χρονος «Κασπάροφ» από τη Λάρισα ετοιμάζεται για ρουά ματ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού

09:36 - 02/08/2024

Είναι μόλις 8 ετών και μαθητής της Β’ τάξης του δημοτικού, ωστόσο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος στο σκάκι. Ο λόγος για τον Στέλιο Κακαγιάννη από την Λάρισα που έχει βάλει πλώρη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο σκάκι, ακολουθώντας τα χνάρια του Γκάρι Κασπάροβ, που θεωρείται ο κορυφαίος ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Κακαγιάννης: Ο 8χρονος «Κασπάροφ» από τη Λάρισα ετοιμάζεται για ρουά ματ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μίλτος Πασχαλίδης: Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι απώλειες που δεν γεμίζουν ποτέ

Ertflix: 10 ταινίες και 1 ντοκιμαντέρ με τα παιδιά σε πρώτο πλάνο

WSJ: Οι στόχοι που μπορεί να χτυπήσει η Ουκρανία μέσα στη Ρωσία με τους πυραύλους ATACMS και Storm Shadow

Μίλτος Πασχαλίδης: Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ότι θα ήθελα να νιώθουν ότι είμαι αντάξιός τους

«Μόνο με όπλα έχει ασχοληθεί, όχι ναρκωτικά», λέει η νύφη για τον γαμπρό που «πιάστηκε» με κοκαΐνη πριν το γάμο τους στο Ηράκλειο

Κόμο – Φιορεντίνα 0-2: Έβδομη σερί νίκη και κορυφή για τους «βιόλα» στη Serie A