Ο Κριστιάν Γκολομέεβ προκρίθηκε στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

22:36 - 01/08/2024

Λίγα λεπτά μετά τον ιστορικό θρίαμβο του Απόστολου Χρήστου, η ελληνική κολύμβηση πανηγύρισε ακόμη μία πρόκριση -την τρίτη συνολικά- σε τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024». Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πέρασε στον τελικό της Παρασκευής 2 Αυγούστου, για δεύτερη σερί διοργάνωση, μετά την πέμπτη θέση στο Τόκιο. Μετά το ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου στα 200 ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κριστιάν Γκολομέεβ προκρίθηκε στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου φώναξε «Ποιος; Ποιος;» στον πάγκο

«Δεν ξέρω ποιοι έμεναν στο διαμέρισμα, ήταν φίλοι της συντρόφου μου» - Τα πρώτα λόγια του 31χρονου συλληφθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ντόναλντ Τραμπ: «Ποιος είναι ποιο Έλληνας, εγώ ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;»

Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο με την Ειρήνη: «Κλείσ’ το, θα το μετανιώσεις»

Bank under Siege, η νέα σειρά του Netflix με άρωμα «La Casa de Papel» που θα σε καθηλώσει