Τραμπ για τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: 'Είμαι ανοιχτόμυαλος, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό που έκαναν ήταν ντροπή'

20:00 - 30/07/2024

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και ειδικότερα την παράσταση των drag queens στο τραπέζι, ως 'ντροπή'

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραμπ: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό που έκαναν στην Τελετή Έναρξης ήταν ντροπή»

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, και ειδικότερα την παράσταση των drag queens στο τραπέζι, ως «ντροπή».Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, και ειδικότερα την παράσταση των drag queens στο τραπέζι, ως «ντροπή».«Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό που έκαναν ήταν ντροπή», είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στο Fox News.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τραμπ για την τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό που έκαναν ήταν ντροπή

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, και ειδικότερα την η αναπαράσταση του… Το άρθρο Τραμπ για την τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: «Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό που έκαναν ήταν ντροπή εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Χριστουγεννιάτικος στολισμός: Πως να σώσετε το δέντρο από τη γάτα σας - 5 χρήσιμες συμβουλές

Εθνική Ελλάδος: Ποιους θα αντικαταστήσουν οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Καλαϊτζάκης

Λίνα Μενδώνη: Η αποκατάσταση του Αλκαζάρ εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις

Ζωγράφου: Ανεγέρθηκε μνημείο στη μνήμη τριών από τους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (Εικόνες)

SKY express: Θερμή υποδοχή για τη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Ξεκίνησαν οι καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Αθήνα

Ραγδαία ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας κατοικίδιων: "Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για τα κατοικίδιά τους"