Σταμάτης Γονίδης: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημα του - «Υποφέρω από φρικτούς πόνους»

19:11 - 30/07/2024

Όσα είπε ο Σταμάτης Γονίδης για το ατύχημα που υπέστη πρόσφαταΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σταμάτης Γονίδης για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω φρικτούς πόνους»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μιλά στην εκπομπή Summer’s Cool.Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μιλά στην εκπομπή Summer’s Cool.Ειδικότερα, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής τραυματίστηκε μετά από πτώση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα. Όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρώτο χρόνο: «Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Σταμάτης Γονίδης για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω φρικτούς πόνους»

Για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μιλά στην εκπομπή Summer’s Cool ο Σταμάτης Γονίδης. […] The post Ο Σταμάτης Γονίδης για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω φρικτούς πόνους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σταμάτης Γονίδης: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημά του – «Έχω φριχτούς πόνους»

Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, η οποία στάθηκε και αφορμή για To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημά του – «Έχω φριχτούς πόνους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Πέτρος Ιακωβίδης: Η απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Λάρισα: Νέο περιστατικό βίας με ανηλίκους στο Φρούριο – Δωδεκάχρονοι λήστεψαν… δωδεκάχρονους

«Καρχαρίας» ο Παναθηναϊκός, «κατάρα» για την ΑΕΚ: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (23/12)

Ισπανία: Ο «Χοντρός» μοίρασε σχεδόν 3 δισ. ευρώ στους τυχερούς - Μία παράδοση 200 ετών

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θα προσφέρει εορταστικά γεύματα στους άστεγους συνανθρώπους μας

Έρχονται αυτόματα πρόστιμα για φορολογικές δηλώσεις και ΦΠΑ το 2025