Σταμάτης Γονίδης: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημα του - «Υποφέρω από φρικτούς πόνους»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σταμάτης Γονίδης για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω φρικτούς πόνους»
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μιλά στην εκπομπή Summer’s Cool.Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μιλά στην εκπομπή Summer’s Cool.Ειδικότερα, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής τραυματίστηκε μετά από πτώση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα. Όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρώτο χρόνο: «Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Σταμάτης Γονίδης για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω φρικτούς πόνους»
Για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μιλά στην εκπομπή Summer’s Cool ο Σταμάτης Γονίδης. […]
The post Ο Σταμάτης Γονίδης για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω φρικτούς πόνους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταμάτης Γονίδης: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημά του – «Έχω φριχτούς πόνους»
Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, η οποία στάθηκε και αφορμή για
To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Μιλά πρώτη φορά για το ατύχημά του – «Έχω φριχτούς πόνους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr