Αλεξανδρόπουλος: Ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης

18:28 - 30/07/2024

Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, καθώς η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε το δανεισμό του από τη Σπόρτινγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σωτήτης Αλεξανδρόπουλος ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης

Παίκτης της Σταντάρ Λιέγης είναι οριστικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, αφού ο βελγικό σύλλογος γνωστοποίησε κι επίσημα την απόκτησή του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρά τα “εμπόδια” των τελευταίων ημερών, η Σταντάρ Λιέγης έφθασε τελικά σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μετεγγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σωτήτης Αλεξανδρόπουλος ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης ο Αλεξανδρόπουλος

Οριστικά στη Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο βέλγικος σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα χαφ με τη μορφή του δανεισμού, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς στο τέλος της φετινής σεζόν. Ο 22χρονος Έλληνας χαφ, δεν υπολογιζόταν από τον Ρούμπεν Αμορίμ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μετά τον περσινό […] The post Ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης ο Αλεξανδρόπουλος appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Η ΑΕΚ «έπιασε» Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ στην κορυφή

Άρνε Σλότ: «Αν χάσεις βαθμούς στην έδρα σου σε ένα παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τότε κάτι δεν πάει καλά»

Ford Explorer: Έφθασε στις εκθέσεις της μάρκας (τιμές)

AEK – Βόλος 2-0: Ποδαρικό κορυφής για Πιερό!

Το κορυφαίο μοντέλο του OnlyFans έδειξε σε stream το απίστευτο ποσό που έβγαλε από την πλατφόρμα μέσα σε τρία χρόνια (vid)

Λορέντζο Μπράουν: «Σπουδαίοι παίκτες οι Όσμαν, Γιούρτσεβεν, με βοηθάει πολύ ο Σλούκας»