Ολυμπιακοί Αγώνες: Αιγύπτια αθλήτρια της ξιφασκίας έφτασε μέχρι τους 16 αν και είναι 7 μηνών έγκυος
16:10 - 30/07/2024
Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Νάντα Χαφέζ κατάφερε να φτάσει μέχρι τους “16” της ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρότι είναι 7 μηνών έγκυος! Η 26χρονη Νάντα Χαφέζ, πρωταθλήτρια Αφρικής στην ξιφασκία, αγωνίστηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο που η τελευταία συμμετοχής τους Μόνο που η τρίτη συμμετοχή της θα μείνει ... Περισσότερα
To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Αιγύπτια αθλήτρια της ξιφασκίας έφτασε μέχρι τους 16 αν και είναι 7 μηνών έγκυος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αθλήτρια που αγωνίστηκε με επίδεσμο και πρησμένο μάτι (εικόνες)
Τραυματίστηκε κατά το ζέσταμα.
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟλυμπιακοί Αγώνες: Αιγύπτια αθλήτρια ξιφασκίας αποκάλυψε ότι αγωνίστηκε όντας 7 μηνών έγκυος
Οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες είναι συμπεριληπτικοί, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι μία από τις αθλήτριες ξιφασκίας αγωνιζόταν ενώ ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσυνης της.
Διαβάστε το στο in.grΟλυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Νάντα Χαφέζ έφτασε στους «16» της ξιφασκίας και είναι 7 μηνών έγκυος
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι οι τρίτοι στους οποίους πήρε μέρος η Νάντα Χαφέζ και είναι και αυτοί που θα θυμάται πιο έντονα καθώς αγωνίστηκε -και έφτασε μάλιστα ως τους «16» στην ξιφασκία– αν και είναι 7 μηνών έγκυος. Η 26χρονη Αιγύπτια ξιφομάχος, η οποία είναι πρωταθλήτρια Αφρικής, μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο στο Παρίσι, απέκλεισε όμως την Ταρτακόφσκι που είναι στο Νο7 της κατάταξης, έφτασε ως τους «16» και άφησε άφωνους τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο αγωνιστικό χώρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλος μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο! «Το μωρό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟλυμπιακοί Αγώνες: Η Νάντα Χαφέζ έφτασε στη φάση των «16» της ξιφασκίας ενώ είναι επτά μηνών έγκυος
Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη και αφορά το Ολυμπιακό τουρνουά…
Το άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Νάντα Χαφέζ έφτασε στη φάση των «16» της ξιφασκίας ενώ είναι επτά μηνών έγκυος εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
Διαβάστε το στο documentonews.gr