Στεφανίδη για Γκουντούρα: «Δεν νομίζω ότι έχασε εκτός αν έχω πρόβλημα στα μάτια»
12:28 - 30/07/2024
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Κατερίνα Στεφανίδη
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στεφανίδη για Γκουντούρα: «Δεν νομίζω ότι έχασε εκτός αν έχω πρόβλημα στα μάτια»
Το σχόλιο της Κατερίνας Στεφανίδη για τον άδικο αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα στα προημιτελικά της σπάθης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Δώρα Γκουντούρα έφτασε κοντά στη ζώνη των μεταλλίων στη σπάθη στους Ολυμπιακους Αγώνες 2024, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη μετέπειτα χρυσή Ολυμπιονίκη, Μανόν Απιτί Μπρουνέ. Οι διαιτητές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ... Περισσότερα
To άρθρο Στεφανίδη για Γκουντούρα: «Δεν νομίζω ότι έχασε εκτός αν έχω πρόβλημα στα μάτια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Στεφανίδη για Δώρα Γκουντούρα -"Δεν νομίζω ότι έχασε εκτός αν έχω πρόβλημα στα μάτια"
Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε στο Instagram τον ρόλο της διαιτησίας που οδήγησε έξω από τους "8" την Ελληνίδα αθλήτρια της ξιφασκίας
Διαβάστε το στο thebest.gr