Απόστολος Χρήστου: «Έχασα το ολυμπιακό μετάλλιο για δυο χιλιοστά, δεν μου λέει κάτι η 4η θέση γιατί μου μένει η πίκρα»

23:45 - 29/07/2024

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν απαρηγόρητος στις δηλώσεις του μετά τον τελικό στα 100μ ύπτιο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα κολυμβητή να τονίζει ότι του μένει η στεναχώρια που δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο. Ο Απόστολος Χρήστου μετά από μια εκπληκτική κούρσα, δεν μπόρεσε να πάρει ένα ολυμπιακό μετάλλιο στα 100μ.του τελικού στο ύπτιο ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Χρήστου: «Έχασα το ολυμπιακό μετάλλιο για δυο χιλιοστά, δεν μου λέει κάτι η 4η θέση γιατί μου μένει η πίκρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Η ώρα του δεύτερου τελικού του Fiba Europe Cup στη Θεσσαλονίκη

Μεθυσμένος οδηγός πιάστηκε να τρέχει με 206χλμ / ώρα στη Συγγρού – Τον εντόπισε radar της Τροχαίας

ΕΕ: Απειλές για αντίποινα στις ΗΠΑ και εξαγγελλίες για ζώνη ελεύθερου εμπορίου με τη Λατινική Αμερική

Κίνα σε Τραμπ: Ακύρωσε αμέσως τους νέους δασμούς – Θα λάβουμε αντίμετρα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας

Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Μετά από 45 χρόνια, Ιορδάνης και Πατέρας Παΐσιος συναντιούνται

Βόλος: «Μου στέλνουν κατάρες για εμένα και το παιδί μου» λέει η pet groomer που έχει σηκώσει «κύμα» οργής για κακοποίηση ζώων