Απόστολος Χρήστου: «Έχασα το ολυμπιακό μετάλλιο για δυο χιλιοστά, δεν μου λέει κάτι η 4η θέση γιατί μου μένει η πίκρα»

23:45 - 29/07/2024

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν απαρηγόρητος στις δηλώσεις του μετά τον τελικό στα 100μ ύπτιο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα κολυμβητή να τονίζει ότι του μένει η στεναχώρια που δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο. Ο Απόστολος Χρήστου μετά από μια εκπληκτική κούρσα, δεν μπόρεσε να πάρει ένα ολυμπιακό μετάλλιο στα 100μ.του τελικού στο ύπτιο ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Χρήστου: «Έχασα το ολυμπιακό μετάλλιο για δυο χιλιοστά, δεν μου λέει κάτι η 4η θέση γιατί μου μένει η πίκρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λωρίδα της Γάζας: «Λεηλατήθηκαν 98 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια» – Η UNRWA κατηγορεί το Ισραήλ

Bloomberg: Οι ελληνικές τράπεζες κυνηγούν ξένες συμφωνίες μετά την επώδυνη στροφή

Σε λειτουργία ο πρώτος σταθμός αεριοποίησης LNG μονάδας ΣΗΘΥΑ στις Σέρρες

Η ΑΕΚ ανέβασε video με τις φάσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι αδικήθηκε κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας

Συνελήφθη ο διασημότερος ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής της Αυστραλίας Alan Jones για σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρούς

Cessna Caravan: Αντίστροφη μέτρηση στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απόκτηση δύο αεροσκαφών ειδικών επιχειρήσεων