Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού δείχνοντας την τομή 40 εκατοστών στο κορμί της: «Την κουβαλάω εδώ και 3 χρόνια»
01:13 - 29/07/2024
Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δώρα Χρυσικού μάς δείχνει την τομή 40 εκατοστών στο κορμί της και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο. «Αυτή είμαι εγώ και κάπου εκεί είναι και η τομή μου, αυτή η γραμμή περίπου 40 εκατοστών , αυτή που κοιτούσαμε επίμονα, ήταν ο, τι χρειάστηκε να κάνουν οι γιατροί για να ζήσω. Την κουβαλάω εδώ και 3 χρόνια και 3 μήνες, με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα. Μέσα σε μια μέρα είδα το σώμα μου να αλλάζει , -την ζωή όλη δηλαδή- την είδα μέσα σ αυτά τα 3 χρονια να αλλάζει κι αυτή ώστε τώρα να μοιάζει σαν ένα χλωμό ποτάμι που διαπερνάει κάθετα το κορμί μου, ισχνή ανάμνηση πια αλλά πάντα εκεί . Εγώ κυρία μου αυτή την τομή τη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Χρυσικού: Δείχνει την τομή 40 εκατοστών στο κορμί της – Την κουβαλάω εδώ και 3 χρόνια
Κάθε χιλιοστό του είναι η προσπάθεια μου να κρατηθώ στη ζωή, περιέγραψε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: Δείχνει την τομή 40 εκατοστών στο κορμί της – "Την κουβαλάω εδώ και 3 χρόνια"
«Αν δεν μπορείς να βλέπεις το σημάδι μου, χαμήλωσε το βλέμμα σου, εγώ το δικό μου έχω παλέψει πολύ για να το κρατώ ψηλά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στο σύμπαν", έγραψε η Δώρα Χρυσικού - Δείτε την φωτογραφία
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά