Λευτέρης Πετρούνιας: Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε με χαμόγελο, ξέρω τι λάθη έκανα στον προκριματικό των κρίκων

14:45 - 27/07/2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγωνες 2024 και μπήκε σε… τροχιά τελικού. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξέρει τι λάθη έκανε και πως θα τα διορθώσει για να φτάσει στο τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο. Αν και εμφανίστηκε αρκετά σοβαρός και συγκρατημένος μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε με χαμόγελο, ξέρω τι λάθη έκανα στον προκριματικό των κρίκων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετρούνιας: «Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε με χαμόγελο, ξέρω τι λάθη έκανα στον προκριματικό»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθειά του με βάση τα δεδομένα του αγώνα., με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να τονίζει ότι ξέρει ποια λάθη πρέπει να διορθώσει ενόψει του τελικού

Διαβάστε το στο in.gr

Πετρούνιας: «Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε με χαμόγελο, ξέρω τι λάθη έκανα στον προκριματικό»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθειά του με βάση τα δεδομένα του αγώνα., με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να τονίζει ότι ξέρει ποια λάθη πρέπει να διορθώσει ενόψει του τελικού

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Αγρίνιο – Χαροπαλεύει η αδελφή του

«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη «νίκη» στις εκλογές συνέδρων: Και οι δύο πλευρές λένε ότι κερδίζουν

ΟΙ ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράν να μην επιτεθούν ξανά στο Ισραήλ: «Δεν θα μπορέσουμε να τους συγκρατήσουμε»

Super League: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η χορταστική ισοπαλία στη Λεωφόρο – Βαθμολογία, φάσεις, γκολ

Μαρούσι – ΠΑΟΚ 80-81: Άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων και πήρε αγχωτικό «διπλό»

Formula 1: Ματαιώθηκαν οι δοκιμές κατάταξης στη Βραζιλία λόγω καταιγίδας