«Πόλεμος» για το αυθεντικό ντονέρ και την «σωστή» συνταγή του ανάμεσα σε Γερμανία και Τουρκία

23:46 - 26/07/2024

Ο σεφ εστιατορίου στο Βερολίνο Μπιρόλ Γιαγκτζί εξέφρασε την ανησυχία ότι η τουρκική πλευρά θα θέλει να επιβάλει την χρήση μόνο πρόβειου κρέατος ή κοτόπουλου, αν και στην Γερμανία το ντονέρ παρασκευάζεται με μοσχαρίσιο κρέας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πεγκούλα - Σαμπαλένκα 0-2: Άνοιξε λογαριασμό και στο US Open

Κουλιεράκης: «Ανεβάσαμε ρυθμό και δεν αφήσαμε την Φινλανδία να μας απειλήσει, μας έχει δώσει ωραίες ιδέες ο Γιοβάνοβιτς»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι περήφανος που είμαι στην Εθνική Ελλάδας»

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος αλλά δεν καθησυχαζόμαστε»

Εθνική Ελλάδος: One Fotis Show!

Μπουχαλάκης: «Ιδανική αρχή για την Ελλάδα, έχουμε δουλειά να κάνουμε»