Έφυγε από τη ζωή βασικό στέλεχος της Acun Medya που «έστησε» το Survivor

12:46 - 25/07/2024

Ένα από τα πιο γνωστά και ικανά στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς, ο Γιάννης Κρύος «έφυγε» πριν από λίγο σε ηλικία 53 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του αλλά και όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.  Μετά από επιτελικές θέσεις στην παραγωγή τηλεοπτικών σταθμών τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Κρύος ήταν στην Acun Medya ως βασικός «πυλώνας» ... Περισσότερα To άρθρο Έφυγε από τη ζωή βασικό στέλεχος της Acun Medya που «έστησε» το Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε βασικό στέλεχος της Acun Medya που έστησε το Survivor

Πέθανε μόλις στα 53 του χρόνια και μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Γιάννης Κρύος, βασικό στέλεχος της Acun Media. Ο Γιάννης Κρύος έβαλε τη σφραγίδα του σε πολλές παραγωγές της εταιρείας του Acun Ilicali. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΊ, ως Executive Producer πίσω από όλα τα μεγάλα πρότζεκτ της Acun Medya  ήταν ο άνθρωπος που έστησε το Survivor από την αρχή, όπως και το Τhe Voice και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την υγεία του, ήταν αυτός που κρυβόταν και πίσω από τον φετινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης με τη διαφοροποίησή του από την ψηφοφορία του κοινού στους στίβους μάχης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον τηλεοπτικό κόσμο.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γερμανία και Ολλανδία πέτυχαν «πεντάρες» στην πρεμιέρα τους στο Nations League - Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην εθνική οδό – Εκπληκτικές εικόνες από τη σκοτεινή Μαλακάσα

Η Σάρα Φρίντλαντ κατήγγειλε «ως εβραία Αμερικανίδα σκηνοθέτης» τη γενοκτονία στην Γάζα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ελλάδα - Φινλανδία 3-0 Τελικό: Έφτασε στη νίκη με Ιωαννίδη

Μπουρίνι έριξε δέντρα στη Λαμία - «Κόπηκε» το ρεύμα και έσβησαν τα φανάρια της πόλης

Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι: «Λιώνει» ο ένας για τον άλλο – «Είναι ο πρίγκιπάς μου» λέει η σύζυγος του μπασκετμπολίστα