Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει από γέφυρα στο νερό στην Τουρκία - Σκοτώθηκε 4μελής οικογένεια

11:37 - 25/07/2024

Η στιγμή του τραγικού τροχαίου δυστύχηματος στο οποίο ξεκληρίστηκε μία τετραμελής οικογένεια στην Τουρκία όταν ο πατέρας και οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο έχει καταγραφεί σε βίντεο. Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα στα Άδανα στην Τουρκία όταν ο 37χρονος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα χωρίς, όμως, να αντιληφθεί ότι την ίδια ... Περισσότερα To άρθρο Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει από γέφυρα στο νερό στην Τουρκία - Σκοτώθηκε 4μελής οικογένεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου