Ελένη Πετρουλάκη για τις πλαστικές επεμβάσεις: Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα

10:27 - 25/07/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχόλια που δέχεται στα social media ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη, αλλά ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξής της αφορούσε την προσωπική της ζωή και την ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη για τις πλαστικές επεμβάσεις: Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αποκλειστήκαμε στον πρώτο γύρο δύο σερί σεζόν, πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου αρέσουν καλλιτέχνες που νιώθω ότι δεν είναι πολύ καλοί άνθρωποι»

Tροχαίο στο Περιστέρι: Καρέ καρέ η σύγκρουση του ταξί με το αυτοκίνητο – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Kίνα: To πολυτελές ξενοδοχείο που μοιάζει σαν λουλούδι πάνω σε χρυσό μπαλόνι

Ντόναλντ Τραμπ: Το viral «babysitting» στον γιο του Έλον Μασκ και οι αντιδράσεις του ίντερνετ

Ο Ρικ Πιτίνο έγραψε ιστορία κατακτώντας τον τίτλο της Big East με το πανεπιστήμιο St. John’s