Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρεται από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - «Να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης»

22:27 - 24/07/2024

Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (24/07/2024). Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της η Μιλένα Αποστολάκη «θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης» και πως «η ιστορία έχει αποδείξει ότι πάντοτε, πριν από ... Περισσότερα To άρθρο Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρεται από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - «Να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιλένα Αποστολάκη: Αποσύρεται από την κούρσα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η Μιλένα Αποστολάκη δεν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠαΣοΚ – Οι αιχμές της

«Βλέπω με αυξανόμενη ανησυχία να κυριαρχούν προσωπικές συγκρούσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη συνοχή της παράταξης» ανέφερε στη δήλωσή της.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»

Νέα καταγγελία κατά του Diddy από την τραγουδίστρια Dawn Richard - «Ήμουν τρομοκρατημένη, μου φερόταν απαίσια»

Αυτοκίνητο λαμπάδιασε εν κινήσει κοντά στα διόδια της Πελασγίας - Έγινε και έκρηξη επειδή είχε υγραέριο

Live η ομιλία του Κώστα Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου στην Πάτρα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,28% – Στα 97,06 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Άνοιξε το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, αναχωρεί για την Ελλάδα η Εθνική μπάσκετ