Alert! Αποσύρει η Μιλένα Αποστολάκη την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποσύρεται η Μιλένα Αποστολάκη από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (24/07/2024). Όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της η Μιλένα Αποστολάκη «θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης» και πως «η ιστορία έχει αποδείξει ότι πάντοτε, πριν από ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της – Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης
Η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε το στο in.grΜιλένα Αποστολάκη: Αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ
Μέσω ανακοίνωσης η Μιλένα Αποστολάκη γνωστοποίησε την απόσυρσή της από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb