ΗΠΑ: Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το Καπιτώλιο πριν την ομιλία Νετανιάχου στο Κογκρέσο

21:45 - 24/07/2024

«Καταζητούμενο Εγκληματία Πολέμου» χαρακτήρισαν διαδηλωτές σε πανό τον Ισραηλινό πρωθυπουργό - Δεκάδες Δημοκρατικοί βουλευτές σχεδιάζουν να μποϊκοτάρουν και να μην βρεθούν στα έδρανα στο Κογκρέσο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το Καπιτώλιο πριν την ομιλία Νετανιάχου, ένταση και επεισόδια

Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, ορισμένοι κρατώντας σημαίες της Παλαιστίνης, συγκεντρώθηκαν κοντά στο Καπιτώλιο πριν από την ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Κογκρέσο. Έξω από το Καπιτώλιο μια σκηνή στολισμένη με πανό, μεταξύ άλλων, ένα που χαρακτήριζε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου «Καταζητούμενο Εγκληματία Πολέμου» σε μια αναφορά σε ... Περισσότερα To άρθρο Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το Καπιτώλιο πριν την ομιλία Νετανιάχου, ένταση και επεισόδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΕΕ: Εάν ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς, εμείς θα απαντήσουμε

Ζελένσκι: Ζητά απάντηση στον εκφοβισμό Πούτιν - «Η ρωσική πυραυλική απειλή δεν μπορεί να αγνοηθεί»

Η Grimes «καρφώνει» τον Έλον Μασκ: Είναι αγνώριστος από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τσίπρας: «Δεν ήμουν ποτέ και δεν είμαι και σήμερα θιασώτης της απογοήτευσης και του αναχωρητισμού»

Κάτια Γκουλιώνη: Μου δίνει κουράγιο όταν ο κόσμος συγκινείται με τη δουλειά μου

Κλειστοί δρόμοι αύριο σε Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι και Νέα Ιωνία λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου