ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Έναρξη Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών

18:55 - 24/07/2024

Την πρόθεση της για απόκτηση ίδιων μετοχών ανακοίνωσε σήμερα (24.7.2024) η εταιρεία ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ με τρέχον ανώτατο όριο τις 620.000 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μέχρι 0,17% περίπου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής «Εταιρεία») σε συνέχεια (α) της από 23.05.2024 ... Περισσότερα To άρθρο ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Έναρξη Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό στο ύψος του Αιγάλεω λόγω καραμπόλας

Πώς ουίσκι, ρούμι, τεκίλα κονιάκ αποκτούν το χρώμα τους

Δίωξη στην 38χρονη που οδηγούσε μεθυσμένη και χωρίς δίπλωμα προκαλώντας τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Αφέθηκε ελεύθερη

Τουρκία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις – 10.000 πολίτες κατευθύνονται προς το δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης

Έλενα Τοπαλίδου στο «Στούντιο 4»: «Θα βάλουν μια φωτογραφία που δε με κολακεύει» – «Το πρόβλημά μου δεν ήταν να με πουν όμορφη»

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Οι προκλητικές τοποθετήσεις του εισαγγελέα – Η υπόθεση Πελικό, οι βιαστές που ανοίγουν πόρτες και η στύση πέους