Ψαράκια σαβόρο με άρωμα Λευκάδας

14:21 - 24/07/2024

Η κυρία Μαρία Κορφιάτη, με καταγωγή από τη Λευκάδα, μας παρουσιάζει τη συνταγή για ψαράκια σαβόρο. Αυτή η παραδοσιακή ελληνική συνταγή από τα Επτάνησα συνδυάζει τηγανητό ψάρι με μια γλυκόξινη σάλτσα, γνωστή ως σαβόρο, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι

Νόστιμος και μερακλίδικος ψαρομεζές στο τηγάνι που ευωδιάζει ελληνικό καλοκαίρι. Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι, ο τέλειος τσιπουρομεζές!

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Το γραφείο 0.69 στη Βουλή, ο… καταστροφέας εγγράφων του ΣΥΡΙΖΑ και η αναβάθμιση του Νίκου Ανδρουλάκη

5 το πρωί: Αξιωματική αντιπολίτευση το ΠαΣοΚ – Απειλές του Πούτιν στη Δύση – Ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου

Τζον Κένεντι: Το «πορτρέτο» του από τον εμβληματικό Λέοντα Καραπαναγιώτη

ExxonMobil: Νέες γεωτρήσεις στην Κύπρο για φυσικό αέριο – Οι στόχοι

Φάμελλος: «Οι βουλευτές που έφυγαν υπηρετούν το σχέδιο αλλοίωσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Στο κόκκινο η σχέση Ρωσίας και Βρετανίας – Γνώριζαν οι ΗΠΑ για τη δοκιμή του πυραύλου