Ψαράκια σαβόρο με άρωμα Λευκάδας
14:21 - 24/07/2024
Η κυρία Μαρία Κορφιάτη, με καταγωγή από τη Λευκάδα, μας παρουσιάζει τη συνταγή για ψαράκια σαβόρο. Αυτή η παραδοσιακή ελληνική συνταγή από τα Επτάνησα συνδυάζει τηγανητό ψάρι με μια γλυκόξινη σάλτσα, γνωστή ως σαβόρο, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι
Νόστιμος και μερακλίδικος ψαρομεζές στο τηγάνι που ευωδιάζει ελληνικό καλοκαίρι. Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι, ο τέλειος τσιπουρομεζές!
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr