Ψαράκια σαβόρο με άρωμα Λευκάδας

14:21 - 24/07/2024

Η κυρία Μαρία Κορφιάτη, με καταγωγή από τη Λευκάδα, μας παρουσιάζει τη συνταγή για ψαράκια σαβόρο. Αυτή η παραδοσιακή ελληνική συνταγή από τα Επτάνησα συνδυάζει τηγανητό ψάρι με μια γλυκόξινη σάλτσα, γνωστή ως σαβόρο, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι

Νόστιμος και μερακλίδικος ψαρομεζές στο τηγάνι που ευωδιάζει ελληνικό καλοκαίρι. Μπαρμπούνια σαβόρο με μάραθο και πορτοκάλι, ο τέλειος τσιπουρομεζές!

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Φάμελλος: «Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη και συνολικά την κυβέρνηση»

ΗΠΑ: Σε ελεύθερη πτώση η Wall Street – Στα «τάρταρα» βιομηχανία και τεχνολογία

Εμμανουήλ Καραλής: «Θα πάω στον Τεντόγλου και θα του πω “δεν έχεις μετάλλιο από αυτή τη διοργάνωση»»

ΗΠΑ: Επιστροφή στον μακαρθισμό; Η κυβέρνηση απελαύνει παλαιστίνιους φοιτητές

Ελληνορθόδοξος στα θύματα της Συρίας: «Το πτώμα του πατέρα μου έμεινε στον δρόμο 4 ώρες»

Σύγκρουση στη Βόρεια Θάλασσα: Αγνοείται ναυτικός από το φορτηγό με το χημικό φορτίο