Αλέξης Γεωργούλης: Πότε αναμένεται να δικαστεί μετά την ποινική δίωξη εις βάρος του

14:20 - 24/07/2024

Ο πρώην ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για δύο σοβαρά αδικήματα.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Γεωργούλης: Πότε αναμένεται να δικαστεί μετά την ποινική δίωξη εις βάρος του

Ο πρώην ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για δύο σοβαρά αδικήματα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει το δημοσίευμα για την ποινική δίωξη σε βάρος του

«Θέλω να σεβαστείτε την αλήθεια και το τεκμήριο αθωότητας μου», ανέφερε σε δήλωση του ο Αλέξης Γεωργούλης σχετικά με δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωματική βλάβη και βιασμό κατά μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το 2020. Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Γεωργούλης, διέψευσε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει το δημοσίευμα για την ποινική δίωξη σε βάρος του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντηση στο δημοσίευμα για την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του

Ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του από τις αρχές και δεν φέρει την ιδιότητα του κατηγορουμένου για κάποιο αδίκημα

Διαβάστε το στο in.gr

Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντηση στα περί άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον του

Ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του από τις αρχές και δεν φέρει την ιδιότητα του κατηγορουμένου για κάποιο αδίκημα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αλέξης Γεωργούλης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ποινικής δίωξης για βιασμό

Στη διάψευση δημοσιεύματος που αναφέρει ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του από την εισαγγελία Βρυξελλών για πρόκληση σωματικής βλάβης και βιασμό, προχώρησε ο πρώην ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Συνεχίζει σε ρυθμούς Τραμπ η Wall Street – Νέα άνοδος στους βασικούς δείκτες

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους