Καλάθης: «Θέλω άλλο ένα μετάλλιο για να είμαι "γεμάτος" με την Εθνική»

11:28 - 24/07/2024

O Νικ Καλάθης έδειξε πόσο πολύ θέλει ένα μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Νικ Καλάθης: Θέλω άλλο ένα μετάλλιο για να είμαι «γεμάτος» με την Εθνική μπάσκετ

Την επιθυμία να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο με την εθνική μπάσκετ εξέφρασε ο Νικ Καλάθης, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, στο Παρίσι. Είναι ο παλιότερος όλων στην Εθνική μπάσκετ και ο μοναδικός, από τους παίκτες της, που έχει κατακτήσει ένα μετάλλιο, το 2009 στην Πολωνία. Ο Νικ Καλάθης μπαίνει με όρεξη για να ζήσει το ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Νικ Καλάθης: Θέλω άλλο ένα μετάλλιο για να είμαι «γεμάτος» με την Εθνική μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Αταμάν για Κέντρικ Ναν: «Για μένα, ο καλύτερος παίκτης είναι πάντα ο πρωταθλητής»!

21 ημέρες χωρίς κινητό: Πείραμα σε σχολείο παρουσιάζει πώς άλλαξε η ζωή των παιδιών, μακριά από τα social media

Γεωργιανά ΜΜΕ: « Η Τορπέντο Κουταίσι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Τιμούρ Κετσπάγια»

ΑΕΚ προς στον κόσμο της ενόψει ΠΑΟΚ: «Μην πέσετε στην παγίδα κανενός που θέλει να μας κάνει ζημιά»

Άρης: Πρόβλημα με Μορόν και Μάγιο, ανεβάζει ρυθμούς ο Κουάισον

ΚΟΚ χωρίς αστυνόμευση; Ευχαριστώ δεν θα πάρω