Ο Κασσελάκης, το πόθεν έσχες του (δείξτο, προεδράκο, να χαρούμε όλοι) και οι διαπλεκόμενοι (που δεν τους ξέρει…), ο Επίτροπος που περιμένει τους Ολυμπιακούς και ο Χρυσικός που φεύγει

07:18 - 24/07/2024

Χαίρετε, έγραψα χθες για τον Κασσελάκη ότι μου κάνει… μυστήριο πως εδώ και δέκα ημέρες ασχολείται νυχθημερόν με την υπόθεση της συγχώνευσης της Attica Bank με την Παγκρήτια (ούτε για την ακρίβεια στην αγορά δεν έχει βγάλει τόσες ανακοινώσεις) και σημείωσα ότι τέτοια εμμονή θα μπορούσε και να θεωρηθεί ύποπτη, για να κλείσω το σύντομο (και σεμνό) αυτό σημείωμά μου με την εκτίμηση ότι εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι υπάρχει κακή πρόθεση από τον προεδρούκο Στέφανο να κάνει τίποτα τέτοιες «δουλειές», δηλαδή να το κάνει για χάρη άλλων συμφερόντων

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πυροβολισμοί στη Βάρκιζα - Σε κρίσιμη κατάσταση ένας τραυματίας

Σωκράτης Φάμελλος: Υποδέχθηκε με τη σύζυγό του συλλόγους και πολιτιστικά σωματεία για τα κάλαντα

Ράιαν Ρέινολντς: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά τη μήνυση της Μπλέικ Λάιβλι στον Τζάστιν Μπαλντόνι

Καιρός: Σε Κρήτη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα οι περισσότερες βροχές έως το μεσημέρι της Τρίτης (χάρτης)

Πάρος: Προφυλακιστέος ο 16χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι

Δύο ληστείες σε τράπεζες στη Μάλαγα σε διάστημα ενός μήνα - 71χρονος «επαγγελματίας» ληστής ένοχος για την μία