«Είμαι 59 ετών και σκέφτομαι τον θάνατο όλη την ώρα» παραδέχεται ο Κιάνου Ριβς

17:10 - 23/07/2024

«Είμαι 59 ετών, οπότε σκέφτομαι τον θάνατο όλη την ώρα», αποκάλυψε ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς στο BBC με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του μυθιστορήματος με τίτλο «The Book of Elsewhere». Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τις σειρές ταινιών Matrix και John Wick εξηγεί ότι δεν το είδε αυτό ... Περισσότερα To άρθρο «Είμαι 59 ετών και σκέφτομαι τον θάνατο όλη την ώρα» παραδέχεται ο Κιάνου Ριβς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιάνου Ριβς: Είμαι 59 ετών και σκέφτομαι όλη την ώρα τον θάνατο

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του μυθιστορήματος που κυκλοφορεί με τον τίτλο «The Book of Elsewhere», ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει όσο μεγαλώνει. Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις ταινίες Matrix και John Wick, εξηγεί ότι «σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο», αλλά όχι με αρνητική χροιά. Θεωρεί πως όσο πιο πολύ μεγαλώνει τόσο πιο πολύ εκτιμά τη ζωή. Ο Κιάνου Ριβς μίλησε στο BBC με αφορμή το μυθιστόρημά του, καθώς μέσα στις 352 σελίδες αφηγείται την ιστορία ενός αθάνατου πολεμιστή που περνάει χιλιετίες προσπαθώντας να κατανοήσει την αθανασία του. «Λατρεύω τις εικόνες», είπε. «Λατρεύω τις λέξεις και την αφήγηση ιστοριών και λατρεύω τον τρόπο με τον ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δεν θα ξανακάνει δηλώσεις η Ειρήνη Μουρτζούκου δηλώνει η δικηγόρος της - Ελεύθερη έως τις 28 Νοεμβρίου

Το «ατύχημα» της Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Σάκη Ρουβά στο MadWalk 2023

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Γιαννούλη: «Είσαι χυδαίος λαϊκιστής» – «Είσαι συκοφάντης»

Πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας φουσκώνει το εμπορικό έλλειμμα της

Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ: Φέραμε πίσω στη χώρα 300.000 Έλληνες από το εξωτερικό