Rita Ora: Έχω σταματήσει να προσπαθώ να εντυπωσιάζω τους ανθρώπους - Πρέπει να ζεις τη ζωή σου για τον εαυτό σου

10:55 - 23/07/2024

Η Rita Ora αποκάλυψε ότι σταμάτησε να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους από τότε που παντρεύτηκε με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό σύζυγό της, Taika Waititi

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αγρίνιο: "Σε δύο μήνες θα αρραβωνιαζόμασταν - Είχε απειλήσει κι εμένα", λέει ο σύντροφος της Δώρας

Aμαλιάδα: Βίος και πολιτεία η Ειρήνη Μουρτζούκου - Αποκαλύψεις για εμπλοκή της σε τηλεφωνικές απάτες, "μου έκλεψε 4.000 ευρώ με αφορμή την ερωτική μας συνεύρεση"

Πάτρα: Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο - "Εδώ και 2,5 χρόνια κλωτσάνε τον 10χρονο γιο μου" - Τον απειλούν γιατί αποκάλυψε πως του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Επίδομα Θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποιοι εξαιρούνται από την επιδότηση - Τα κριτήρια και τα ποσά

Μάκης Δελαπόρτας: Μιλάει για τις άγνωστες πτυχές της Βλαχοπούλου, της Βουγιουκλάκη και της Καραγιάννη

"Σφαγή" Μπογδάνου - Λατινοπούλου: "Έκανε κόμμα με πλαστές υπογραφές" - "Είναι σαφές πως το 8% έχει πονέσει πολύ και πολλούς" (Βίντεο)