Σπανούλης: «Καμιά φορά μια ήττα είναι πιο χρήσιμη από μια νίκη»

23:19 - 22/07/2024

Ο Βασίλης μιλώντας για την ήττα της Εθνικής από τη Σερβία στάθηκε στα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και αφού υπογράμμισε ότι κάποιες φορές οι ήττες είναι πιο χρήσιμες από τις νίκες, υποστήριξε ότι αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την τελική 12άδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανούλης: «Συχνά μια ήττα είναι πιο σημαντική από μια νίκη»

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως τα διδάγματα από την ήττα της Εθνικής από την Σερβία μπορούν να αποδειχτούν πολύτιμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε το στο in.gr

Βασίλης Σπανούλης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά καμιά φορά μια ήττα είναι πιο χρήσιμη από μια νίκη»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γνώρισε την ήττα το βράδυ της Δευτέρας 22/07 στη φιλική αναμέτρηση με την εθνική Σερβίας με σκορ 94-72 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του παιχνιδιού σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ την προσπάθεια των παικτών του τονίζοντας πως η ήττα αποτελεί πολύτιμο μάθημα ενώ τον ίδιο δεν τον προβλημάτισε ιδιαίτερα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης: Για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας: «Δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε. Είδαμε αρκετά πράγματα, κάποια λίγα θα κρατήσουμε, κάποια πολλά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε. Ήταν ό,τι καλύτερο για μας ένα τέτοιο παιχνίδι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να ετοιμαστούμε για τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πεγκούλα - Σαμπαλένκα 0-2: Άνοιξε λογαριασμό και στο US Open

Κουλιεράκης: «Ανεβάσαμε ρυθμό και δεν αφήσαμε την Φινλανδία να μας απειλήσει, μας έχει δώσει ωραίες ιδέες ο Γιοβάνοβιτς»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι περήφανος που είμαι στην Εθνική Ελλάδας»

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος αλλά δεν καθησυχαζόμαστε»

Εθνική Ελλάδος: One Fotis Show!

Μπουχαλάκης: «Ιδανική αρχή για την Ελλάδα, έχουμε δουλειά να κάνουμε»