Μάκης Πουνέντης: «Φέτος η τηλεόραση ήταν πολύ τοξική – Μόνο μπράβο στη Δέσποινα Βανδή»

21:03 - 22/07/2024

Την άποψή του για τις ενημερωτικές εκπομπές, αλλά για το… ύφος της τηλεόρασης εξέφρασε ο Μάκης Πουνέντης, τονίζοντας πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει κάποια πράγματα είναι… τοξικός και αναφέρθηκε και στην κίνηση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει στην Τουρκία. Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool», ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε τα εξής: «Η τηλεόραση μου λείπει, αλλά υπό την έννοια του να κάνω κάτι που δεν θα είναι μία από τα ίδια. Όχι πάλι κουτσομπολιά, δεν θέλω τσακωμούς, έχω περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Θέλω άλλα πράγματα από τη ζωή μου», δηλώνει ο Μάκης Πουνέντης. «Η φετινή σεζόν στην τηλεόραση δεν μου άρεσε, είχε πολλή μουρμούρα. Όλο κάτι μας έφταιγε, όλο γι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Έκανε ένα παράξενο ήχο και έμεινε με ανοιχτά τα μάτια» – Η Ειρήνη περιγράφει τον θάνατο του 6 μηνών μωρού της Κατερίνας

Αν πιστεύεις στα θαύματα και τις δεισιδαιμονίες μπορεί να εμφανίσεις αυτό το πρόβλημα στην υγεία σου

ΑΕΚ και Ολυμπιακός για πανάκριβο μπακ – Φεύγει ο Αποστολόπουλος!

Τρία παιδιά ζούσαν για μήνες με το πτώμα του 8χρονου αδερφού τους – Τα εγκατέλειψε η μητέρα για να μείνει με τον δολοφόνο του

«Τα δύο αδέρφια μας μοιράζονταν» – Πρώην εργαζόμενες στα Harrods καταγγέλλουν και τον αδερφό του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ

Προστατεύστε την καρδιά σας από τις επιπλοκές του διαβήτη