Σερβία-Ελλάδα: Sold out το σπουδαίο φιλικό στο Βελιγράδι!

19:10 - 22/07/2024

Η Ελλάδα ολοκληρώνει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Δευτέρας (22/7, 21:00) στο Βελιγράδι και οι Σέρβοι ανακοίνωσαν ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στη Beogradska Arena.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σερβία – Ελλάδα: Ανακοίνωσαν sold out οι Σέρβοι για το φιλικό παιχνίδι στο Βελιγράδι

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (22/07/24, 21:00, ΕΡΤ3) τη Σερβία στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. το οποίο θα γίνει σε κατάμεστο γήπεδο. Η Σερβία ανακοίνωσε ότι υπήρξε sold out στα εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας και έτσι, η Beogradska Arena ... Περισσότερα To άρθρο Σερβία – Ελλάδα: Ανακοίνωσαν sold out οι Σέρβοι για το φιλικό παιχνίδι στο Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σερβία - Ελλάδα LIVE: «Καταιγισμός» τριπόντων στο Βελιγράδι

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρα τη Σερβία σε φιλικό παιχνίδι που αποτελεί και την πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες, πριν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας θα επιστρέψει μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες ... Περισσότερα To άρθρο Σερβία - Ελλάδα LIVE: «Καταιγισμός» τριπόντων στο Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πεγκούλα - Σαμπαλένκα 0-2: Άνοιξε λογαριασμό και στο US Open

Κουλιεράκης: «Ανεβάσαμε ρυθμό και δεν αφήσαμε την Φινλανδία να μας απειλήσει, μας έχει δώσει ωραίες ιδέες ο Γιοβάνοβιτς»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι περήφανος που είμαι στην Εθνική Ελλάδας»

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος αλλά δεν καθησυχαζόμαστε»

Εθνική Ελλάδος: One Fotis Show!

Μπουχαλάκης: «Ιδανική αρχή για την Ελλάδα, έχουμε δουλειά να κάνουμε»